« Naar blog

Vooraankondiging Ray-Ban Brand Event

Categorie: Brillen

Op vrijdag 19 oktober organiseert Grit Optiek Nieuwerkerk het Ray-Ban Brand Event. Op deze dag krijg je de unieke mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen van de Ray-Ban merkstyliste. Zij zal je deze dag kunnen adviseren in het uitzoeken van het perfecte Ray-Ban montuur en glazen speciaal voor jou.

De gehele dag zal in het teken staan van het merk Ray-Ban. Ray-Ban staat bekend om zijn kwaliteit zonnebrillen en glazen. Daarnaast levert het merk ook zijn eigen Ray-Ban glazen, hierdoor is het mogelijk je correctie bril van Ray-Ban te voorzien van authentieke Ray-Ban kwaliteitsglazen, welke speciaal ontwikkeld zijn voor hun monturen.

Tijdens deze dag zullen wij in het bezit zijn van de meest actuele Ray-Ban correctiemonturen, de echte iconen, maar ook nieuwe stijlen. Koop je tijdens deze dag een Ray-Ban op sterkte dan ontvang in het 2de glas cadeau!

Op vrijdag 19 oktober zal de Ray-Ban merkstyliste aanwezig zijn van 14.00-20.00 uur bij ons in de winkel. Wil je verzekerd zijn van persoonlijk advies? Plan dan een afspraak bij ons in door te bellen naar 0180-314975!

Afspraken kunnen tot 18 oktober worden ingepland. Maar let op: vol=vol! Neem gerust vrienden en/of familie mee naar deze dag, iedereen is welkom!