Betreft Coronavirus, COVID-19

Update: 14-12-2020

Maximaal 4 klanten in de winkel

Minister-president Mark Rutte zorgt tijdens zijn toespraak voor duidelijkheid en plaatst optiek winkels in de categorie essentiële winkels.
Tevens was al bekend dat Optometrie en Orthoptie een medisch contactberoep is.
Grit Optiek Nieuwerkerk blijft dus gelukkig open met in achtneming van de maatregelen om zo veilig mogelijk te werken.
Iedereen is welkom op afspraak.
Deze maakt u telefonisch of online.
Bij binnenkomst wordt u verzocht uw handen te desinfecteren en de vragenlijst te lezen en naar waarheid te beantwoorden.
Er geldt een maximum van 4 personen boven de 13 jaar tegelijkertijd in de winkel en dan gaat de deur tijdelijk op slot.
Wij zijn heel blij dat onze dienstverlening op deze manier beschikbaar blijft voor onze klanten.

Samen en met gezond verstand verslaan we corona!

Hygiëne heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarom volgen al onze medewerkers strenge hygiëneregels en dragen zelf mond/gelaadsmaskers . Wij maken met verhoogde frequentie alle contactpunten zoals tafels, meetapparatuur, het PIN apparaat en deurkrukken schoon.

Wij passen de landelijke maatregelen toe. Dit betekent: niet binnen komen bij onderstaande klachten bij uzelf of een gezinslid.

• Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

Maak voor onderstaande zaken een afspraak:

• Oogmeting voor een nieuwe bril
  • Brilreparatie
  • Ophalen nieuwe bril/reperatie
  • Telefonisch consult met de optometrist
  • Uitzoeken nieuw montuur, kom met maximaal 2 personen.
  • Contactlenscontrole

Zonder afspraak mag u binnenkomen voor:

• Lensvloeistof en/of oogdruppels
  • Kleine brilafstellingen
  • Vullen brilsprayflesje
  • Ophalen contactlenzen

Ondertussen doen wij weer alle soorten ooggezondheidsonderzoeken en kinderoogonderzoeken. Ook de oogdruk kan weer gemeten worden tijdens een oogmeting met uitzondering bij een rood oog. Gezien de lange wachtlijst nemen wij voorlopig zeer gedoseerd nieuwe patiënten aan. Voor verwijzingen vanuit de huisarts geldt: verwijsbrief (bij voorkeur digitaal) verplicht. Obv telefonische intake zullen wij bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nieuwe lenzen of vloeistof nodig? Wij doen lenscontroles. Echter zullen de controles iets anders verlopen dan dat je bij ons gewend bent. Tevens kunnen wij in de regio kosteloos bezorgen. Voor deze en andere zaken staan wij je graag zoveel mogelijk telefonisch te woord en zoeken wij naar een passende oplossing.

Bedankt voor je begrip,
Het team van Grit.