« Naar blog

Harde contactlenzen

Categorie: Contactlenzen

Harde, zuurstof doorlatende contactlenzen worden ook wel vormstabiele of vormvaste contactlenzen genoemd. Vormvaste lenzen leveren een zeer scherp beeld, voor sommige klanten zelfs een scherper beeld dan met een bril. Ook de vormvaste lenzen hebben veel verbeteringen doorgemaakt, tegenwoordig laten deze lenzen veel meer zuurstof door. Het voordeel van deze lenzen t.o.v. zachte lenzen is dat ze vaak lang mee kunnen en ze zijn niet erg gevoelig voor beschadigingen. De lenzen kunnen 1 tot 3 jaar mee, afhankelijk van het materiaal en de staat van de contactlens.


Het mooie van een harde contactlens is dat het een individueel product is. Ieder oog is uniek en daar past lang niet altijd een standaard vorm contactlens op. Door de speciale passing van een harde lens kunnen we goed rekening houden met de verschillen in de bolling van uw hoornvlies. In de afbeelding hieronder is te zien wat een cilinder kan doen aan de vorm van het hoornvlies.


De contactlens servicekaart (CSK)

Wij bieden je de mogelijkheid om een servicekaart bij ons af te sluiten. Deze servicekaart is bedoeld voor alle harde contactlensdragers. De servicekaart levert je direct voordeel op. De kaart kost je €35,- per jaar en wordt van uw rekening geïncasseerd. De voordelen op een rijtje:

  • 2 halfjaarlijkse contactlenscontroles.(normale prijs €24,50 of €45,-)
  • géén heraanmeetkosten indien jaarlijkse controles plaatsvinden
  • 25% korting op alle na te leveren contactlenzen met een maximum van €50,- korting per lens.
  • 10% korting op alle benodigde contactlensvloeistoffen.
  • 10% korting op een complete reservebril (uitgezonderd actie monturen en glazen)

© Grit Optiek Nieuwerkerk. Alle rechten voorbehouden 
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan zolang je de copyright en een werkende link naar deze pagina opneemt.

Geplaatst op 3 April 2018