« Naar blog

Meekleurende glazen

Categorie: Brillenglazen

De naam van de meekleurende glazen is afhankelijk van de leverancier. De meest bekende merknaam is Tansitions®. Maar de leverancier Rodenstock heeft een eigen lijn meekleurende glazen de ColorMatic®. Deze types lijken zeer op elkaar en bieden gelijkwaardige kwaliteit.Net als gewone brillenglazen zijn Transitions brillenglazen binnenshuis en 's nachts transparant. Buitenshuis passen de brillenglazen zich automatisch aan de hoeveelheid UV-licht aan en kleuren grijs of bruin op.
Deze brillenglazen voor dagelijks gebruik bieden constant kijkcomfort en gemoedsrust door schittering en oogvermoeidheid te verminderen en te zorgen voor een100% UV A en B bescherming. ( ook wel UV 400 genoemd ).Transitions® brillenglazen worden met succes door miljoenen brildragers wereldwijd gedragen. Transitions brillenglazen hebben een duidelijk voordeel op gewone transparante brillenglazen:

  • Veranderen van transparant binnenshuis naar donker buitenshuis
  • Binnen en 's nachts zo transparant als een gewoon helder brillenglas
  • Blokkeren 100% van de schadelijke UVA- & UVB-stralen
  • Verkrijgbaar in grijs en bruin
  • Geschikt voor de meeste montuurmerken en stijlen

© Grit Optiek Nieuwerkerk. Alle rechten voorbehouden 
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan zolang je de copyright en een werkende link naar deze pagina opneemt.

Geplaatst op 1 July 2021