« Naar blog

Sportbrillen van Evil Eye

Categorie: Brillen

Evil Eye is een sport- (zonne)billenmerk waar we bij Grit Optiek Nieuwerkerk graag mee samen werken. Evil Eye heeft geschikte glazen voor elke lichtomstandigheid, of het nu op de golfbaan is of op de hoogste bergtoppen. 


De sportbrillen zijn aanpasbaar naar jouw wensen. En ook te verkrijgen op sterkte. Er zijn 3 manieren om jouw favoriete Evil Eye sportbril op sterkte te maken.

Direct verglaasbaar
Veel van de monturen van Evil Eye zijn direct verglaasbaar. Dit betekent dat in het montuur de glazen op sterkte in de door jou gekozen kleur geslepen worden. Net zoals je gewend bent van je gewone correctiemontuur. Dit is de estetisch mooiste oplossing om jouw sportbril op sterkte te maken. Enige nadeel is dat je de sportbril dan niet meer zonder sterkte kunt dragen, mocht je soms liever lenzen dragen bijvoorbeeld. Maar ook daar zijn gelukkig weer oplossingen voor. 

Clip-in glazen
Bij clip-in glazen worden er glazen op jouw sterkte gespelen in een clip die direct achter de glazen van de sportbril gezet kunnen worden. Je kiest de sportbril en kleur van de glazen zoals jij deze het liefst ziet en kunt deze al naar gelang dragen met of zonder sterkte.

Adapter glazen
Adapter glazen lijken op de clip-in glazen, maar zijn bedoeld voor monturen met een vizierglas. De glazen op sterkte worden ook hierbij achter het glas van de sportbril geklikt. 
 

Ben jij benieuwd wat Evil Eye voor jou kan beteken op het gebied van sportbrillen op sterkte? Maak een afspraak of kom langs voor advies.
 

 

© Grit Optiek Nieuwerkerk. Alle rechten voorbehouden 
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan zolang je de copyright en een werkende link naar deze pagina opneemt.

Geplaatst op 28 May 2022