« Naar blog

Vacature optometist of orthoptist (in opleiding)

Categorie: Overig

Parttime: in overleg te bepalen, bij voorkeur 2 dagen per week

Wie zijn wij:

Sinds de jaren 70 is Grit Optiek Nieuwerkerk gevestigd in de wijk Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij ons verenigen we mode, vakmanschap en oogzorg onder één dak. Wij gaan verder dan het leveren en adviseren van hulpmiddelen. Ons uitgangspunt is de gezondheid van de ogen van de klant. Bij ons draait het om klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie.

Wie zoeken wij:

Bij jij op zoek naar een duo baan of een baan naast je opleiding, dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou! Een optometrist met interesse in mode, handig, secuur, geinteresseerd in contactlenzen en bijvoorkeur een achtergrond in de optiek of nog bezig met een optometrie of orthoptie opleiding. Die zich goed kan manifesteren op een relatief klein oppervlak in onze knusse winkel. Je begeleidt, informeert en adviseert klanten, je bent het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. We hebben een optometrie en orthoptiespreekuur en daarnaast contactlenzen en uiteraard oogmetingen.

 

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een kleine organisatie met een prettige werkomgeving. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, gezelligheid en afwisselend werk in een dorp met geregeld de drukte van de stad.

Vaardigheden:

Representatief

Modebewust

Openminded
Vriendelijk
Stressbestendig
Dienstverlenend en patiëntgerichte instelling
Sociale vaardigheden, zoals tact en empathisch vermogen
Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Ervaring in de optiek is een pré
Taalvaardigheid vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels

Spreekt onze vacature je aan en wil je meer over ons weten kijk dan op www.gritoptieknieuwerkerk.nl . Voor specifieke vragen over de functie of voor je sollicitatie neem dan contact op met Astrid Snijder, 0180-314975 of stuur ons een e-mail.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

 

Rooster is in overleg vast te leggen, waarbij voor ons de dinsdag prioriteit heeft.

Geplaatst op 9 July 2024