« Naar blog

Vooraankondiging Rodenstock actie

Categorie: Brillen

Veel mensen gebruiken gedurende de dag meerdere digitale devices en schakelen daarvoor veel tussen verschillende kijkafstanden. Dit vergt veel energie van je ogen, omdat je continu moet scherpstellen. Hierdoor kan je last krijgen van vermoeide ogen, hoofdpijn en minder scherp zicht aan het einde van de dag. Zonde! En onnodig als het aan ons ligt.


Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van glazen die passen bij jouw lifestyle. We stellen een persoonlijk kijkprofiel samen met als resultaat: enkelvoudige glazen die afgesteld zijn op jouw dagindeling. De Rodenstock Mono Plus 2 glazen kunnen je een goede ondersteuning geven gedurende de dag. Mono Plus 2 helpt een handje bij het scherpstellen op verschillende afstanden. Hiervoor wordt een lichte sterkte aanpassing verwerkt in het onderste deel van het glas. Scherpstellen kost daardoor minder energie, je hebt minder snel last van hoofdpijn en een langere concentratie. Zo kun je aan het einde van de dag toch nog ontspannen die Netflix serie kijken!

Gedurende de hele maand februari en maart hebben wij een speciale actie. Wanneer je een Rocco by Rodenstock montuur kiest in combinatie met enkelvoudige Multigressiv Mono Plus 2 glazen met blauwfilter heeft u een complete bril v.a. €299,- .
Door de sterkte overgang in deze glazen zie je de hele dag scherp en krijg je minder snel vermoeide ogen. De blauwfilter ondersteund de ogen wanneer je veel beeldschermwerk verricht. 
Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooi en passend montuur en glazen die optimaal zijn voor jouw leven.

© Grit Optiek Nieuwerkerk. Alle rechten voorbehouden 
Wil je dit artikel gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of op een website? Dat kan zolang je de copyright en een werkende link naar deze pagina opneemt.

Geplaatst op 26 January 2019