Laura slijpt haar eigen glazen

Categorie: Brillen

Het is zover, de glazen van mijn nieuwe bril zijn binnen en als nieuwe werkneemster moet ik ze zelf slijpen en in het montuur zetten! Dat wordt spannend want dat heb ik natuurlijk nog nooit gedaan.

Geplaatst op 3 April 2018 | Lees meer »

Een bril op maat, die zit die staat

Categorie: Brillen

Alleen door maatwerk krijg je een goede bril. Er komt een best veel bij kijken om een bril te leveren die precies voldoet aan jouw wensen en jou van het ideale kijkcomfort voorziet.

Geplaatst op 28 March 2018 | Lees meer »

Verte brillen

Categorie: Brillen

Een verte bril is bedoeld voor een zo optimaal mogelijk zicht op afstand. We bedoelen hiermee alles verder dan 2 à 3 meter. Een verte bril kan de gehele dag gedragen worden, maar is in sommige gevallen prettiger om af te zetten tijdens dichtbij activiteiten.

Geplaatst op 10 January 2018 | Lees meer »

Lafont: een verhaal over passie en gedeelde inzet

Categorie: Brillen

Het jaar was 1916 en de Verenigde Staten waren nog niet officieel betrokken bij de Eerste Wereldoorlog. Ondanks dat wilden een groepje jonge ambitieuze Amerikaanse piloten hun bijdrage leveren aan de Fransen.

Geplaatst op 9 January 2018 | Lees meer »

Mineraal glazen

Categorie: Brillenglazen

Wat is een mineraal glas?

Met glas worden alle stoffen bedoeld die vanwege hun chemische structuur op een vloeistof lijken, maar waarvan de taaiheid bij normale temperatuur zo hoog is, dat ze als vaste stof kunnen worden aangeduid.

Geplaatst op 7 July 2017 | Lees meer »

Kunststof glazen

Categorie: Brillenglazen

Wat is kunststof glas?

Brillenglazen van kunststof worden vervaardigd van volledig synthetisch kunststof. Dit bestaat uit macromoleculaire organische verbindingen.

Geplaatst op 7 July 2017 | Lees meer »
123